Рівнянки в ТОП-10 найсильніших гімнасток України

27.12.2019 11:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Рівненські гімнастки із СК "Золота осінь" знову мають історичне досягнення. У Києві на Кубку України з ходожньої гімнастики наші дівчата зайняли восьме місце.

Нашу команду на змагання викликали як ту, що входить у ТОП-12 в країні.

Достойний виступ спортсменок судді оцінили і за результатами рівнянки віійшли вже в ТОП-10 України.

- Для нашого клубу і загалом для рівненської художньої гімнастики це просто неймовірне досягнення. Цей вид спорту в Україні надзвичайно конкурентний. Ми вже на рівні тих шкіл, які працюють в Україні десятиліттями. Також слід зазначити, що Україна є і однією із найсильніших країн в світі у цьому виді спорту. Тому це дійсно знакове досягнення - восьме місце, - прокоментувала керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.

Команда рівненського СК "Золота осінь" виступала у складі:

Богдана Мельник (капітан), Каріна Нідашковська, Поліна Сара, Юлія Сичінська, Анастасія Фенюк. Готували спортсменок тренери Марина Болба та Юлія Руда.

І вже цими вихідними СК "Золота осінь" проводить Новорічне свято, підсумовуючи змагальний 2019 рік. Вперше будуть виступати найменші дітки, що займаються лише кілька місяців. Це свято найменших грацій дозволить придивитися до майбутніх спортивних талантів.

 

 

Інформаційна служба СК "Золота осінь"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews