У центрі Рівного сталася ДТП

Водій «Mercedes-Benz», здійснюючи маневр розвороту, не врахував дорожню обстановку, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із зустрічним транспортним засобом. 

Близько 20:30 26 грудня на вулиці Грушевського в обласному центрі біля зупинки громадського транспорту сталася дорожньо-транспортна пригода.

Водій «Mercedes-Benz», 32-річний рівнянин, здійснюючи маневр розвороту, не врахував дорожню обстановку, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із зустрічним транспортним засобом. Від удару автомобіль «Saab» під керуванням 33-річного жителя обласного центру врізався в стовп, внаслідок чого постраждала його 30-річна пасажирка.

На зупинці громадського транспорту в той час перебувало чимало громадян, на щастя більше ніхто не постраждав. Після надання медичної допомоги потерпілу пасажирку відпустили.

Слідчі Рівненського відділу поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування. Ознак сп’яніння в обох водіїв за результатами освідування не виявлено.

У зв’язку із наближенням новорічно-різдвяних свят і збільшенням транспортного потоку на автодорогах, поліцейські наголошують водіям неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, зокрема швидкісного режиму, дистанції та уникати поспішних маневрувань. Будьте взаємоввічливими, бережіть і цінуйте власне здоров’я та життя.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області