У Рівному жінка ледь не отруїлася газом

31.12.2019 11:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Рівному рятувальники та патрульні поліцейські надали допомогу працівникам газової служби потрапити до помешкання квартири в якій відчувався запах газу.

31 грудня о 09:18 на спецлінію "101" від працівників РГК «Рівнегаз» надійшло повідомленням, що в одній із квартир на дев'ятому поверсі в дев'ятиповерховому житловому будинку в місті Рівне по вулиці Д. Галицького відчувається запах природного газу. 

На допомогу одразу виїхало відділення бійців 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста та екіпаж патрульної поліції. 
На стукіт у двері рятувальників та поліцейських ніхто не відповідав. 

Тому бійці ДСНС за допомогою спецобладнання відкрили двері. У квартирі відчувався сильний запах газу. На кухні була увімкнена газова плита, а в одній із кімнат спала господиня оселі. Газ рятувальники перекрили. 
В господині узяти адекватних пояснень не вдалося. 

За зовнішніми ознаками жінка перебувала в стані алкогольного сп'яніння. 

Варто відміти, що через те, що у помешканні було відчинене вікно, жінка не отруїлася.

Це вже не перший випадок на Рівненщині коли громадяни з власної необачності та халатності забувають вимикати газопостачання в домівках. Це є надзвичайно небезпечно, адже може призвести до пожежі або вибуху з руйнуваннями.
Рятувальники Рівненщини закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті.

За матеріалами ГУ ДСНС


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews