Незрячі дітки з Рівненщини заспівають разом із Піккардійською терцією

04.01.2020 11:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
У січні 2020 року відбудеться всеукраїнський тур нового різдвяного інклюзивного мистецького проєкту "Казка на білих лапах" за участю вокальної формації "Піккардійська терція".
 
Унікальність цього проекту полягає в тому, що разом із визнаними митцями легендарної групи в ролі персонажів вертепу співатимуть талановиті незрячі діти усієї України: зі Львова та Дніпра, з Рівного та Миколаєва, з Івано-Франківська та Херсону. Неперевершений проєкт, аналогів якому в Україні і Європі немає.
 
Дев`ять різдвяних пісень з альбому "Казка на білих лапах" будуть інтегровані в єдину концертну програму з хітами "Піккардійської Терції" Один настрій і спільне відчуття дива. Дитяча безпосередність і незмінний "піккардійський" звук. Різдвяна казка, яка залишиться у серці кожного, хто її почує і задовольнить смак дорослих і малих глядачів.
 
Показ програми у Рівному відбудеться в Рівненському облмуздрамтеатрі у неділю, 12 січня.
 
"Казка на білих лапах"-це соціальний проєкт, метою якого не є отримання прибутку, а всі кошти від продажу квитків будуть спрямовані на покриття витрат на організацію концертного туру ( оренда залу,транспортні витрати, проживання і харчування концертної групи у кількості 36 осіб, рекламні та інші витрати), а також на друк літератури шрифтом Брайля і виготовлення кіно,мультфільмів з аудіодискрипцією для незрячих.
 
Запрошуємо вас долучитися до успішної реалізації проєкту у нашому місті і і придбати квитки у якості різдвяного подарунку для своїх (працівників, підшефних, дітей і т.д.).
 
null
Фото з мережі Інтернет

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews