Випускнику Острозької Академії потрібні гроші на лікування

07.01.2020 20:13   Джерело: ТРК «Ритм»
Опубліковано : Вікторія Синиця

Хлопець має рідкісну хворобу - синдром Гієна-Барра. Рідні та близькі хлопця просять не залишатися осторонь та допомогти зібрати гроші на лікування.

Звати випускника Назар, йому 23 роки і він працює помічником адвоката в об’єднанні «Global Legal Group».

За інформацією ОstrohІnfo, хлопця паралізувало у новорічну ніч і його забрали до реанімації. Там встановили діагноз –синдром Гієна-Барра (це рідкісний стан, за якого імунна система людини вражає власні периферичні нерви).

Хвороба Назара рідкісна, але виліковна. Процес реабілітації та лікування може тривати близько року. Щодня на ліки Назарові потрібно від 22 000 гривень. Рідні та близькі хлопця просять не залишатися осторонь та допомогти зібрати гроші на лікування.

  

На сторінці у Фейсбук хлопця підтримують знайомі та друзі. Зокрема Михайло пише:

«Вчився з ним разом на юридичному. Чудовий, розумний, щирий, добрий, перспективний хлопець».

Нижче Євгенія пише таке:

«У моєму житті є люди, які щодня дивують мене тим, що вони не зіпсовані світом, світлі та чисті. Таким для мене є Назар. Він мій найрідніший друг ,який ніколи не підводить, завжди допомагає, аж до самопожертви і може кинути все коли мені потрібна підтримка».

Допомогти Назару можна перерахувавши кошти на лікування.

За матеріалами https://ostroh.info 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТРК «Ритм»