В Ірані розбився літак української авіакомпанії «МАУ» - на борту перебували 180 громадян (Фото, відео)

08.01.2020 10:13   Джерело: unn.com.ua/
Опубліковано : Новини Рівненщини

Сьогодні вночі в Ірані розбився український "Боїнг-737" - на борту перебували 180 громадян.

Іранське державне телебачення повідомляє про катастрофу українського літака недалеко від аеропорту столиці Ірану — Тегерана. Про це пише Associated Press. Також про це повідомляє CNN з посиланням на напівофіційне інформаційне агентство ISNA.

«Літак Boeing 737, що перевозив 180 пасажирів та екіпаж, зазнав аварії незабаром після зльоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані рано в середу за місцевим часом», -  повідомило ISNA.

Як зазначає сервіс Flightradar24, остання інформація про місцезнаходження літака була отримана в районі міста Паранд недалеко від Тегерана.

Літак належав компанії Українські авіалінії та прямував до Києва. Повітряне судно розбилося незабаром після зльоту. Попередньо причиною катастрофи називають технічні неполадки.

Наразі додаткової інформації про катастрофу немає.

Після падіння літак його охопив вогонь. Наразі на місці катастрофи працюють загони пожежників та рятувальників.

За попередньою інформацією, ніхто із пасажирів та членів екіпажу не вижив. Точна кількість людей на борту та скільки серед них було громадян України уточнюється.

Тим часом в Telegram-каналі Mash з`явилося відео на якому, як стверджується, зафіксований момент падіння українського літака.

Джерело: УНН

Фото та відео з відкритих джерел

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: unn.com.ua/