Рятувальники Рівненщини тренувалися у пологовому будинку

11.01.2020 09:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У четвер, дев'ятого січня, рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини спільно із представниками Державного пожежного нагляду Рівненського міськрайонного управління провели практичне відпрацювання документів оперативного реагування КНП «Пологовий будинок» Рівненської міської ради, що розташований за адресою: м. Рівне, вул. Медична, 7.

Співробітники ДСНС звернули увагу на дотримання вимог нормативних документів у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки відповідальними посадовими особами об’єкта,  перевірили стан зовнішнього та внутрішнього протипожежного водопостачання, способи під’їзду спеціальної пожежної та аварійно-рятувальної техніки, шляхи евакуації персоналу та пацієнтів.

В ході відпрацювання документів оперативного реагування та іншої необхідної документації з керівництвом об’єкту було обговорено комплекс заходів для успішного проведення оперативних дій аварійно-рятувальних підрозділів з ліквідації надзвичайних ситуацій та пожеж у разі їх виникнення.

ГУ ДСНС України у Рівненській області

null
Фото: ГУ ДСНС

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews