У Рівному звільнили водія маршрутки

19.01.2020 09:12   Джерело: rivne.one
Опубліковано : Новини Рівненщини

Інцидент стався 15 січня під час руху "маршрутки" № 58 у Рівному. Про це повідомила місцева жителька Надія Грушецька, яка розмістила інформацію на своїй сторінці у Фейсбук.

Пише https://rivne.one 

В опублікованому відеоматеріалі зафіксовано, як водій, який рухався з сторони мікрорайону Боярка, різко розвернувся біля Театральної площі, перетнувши дві суцільні лінії.

У людей, які знаходилися у той час в маршрутці, виникли підозри, що водій перебуває у стані алкогольного сп`яніння, оскільки зовсім неочікувано відхилився від маршруту і поїхав назад у напрямку вулиці Дубенської. Транспорт зупинили біля ТЦ «Ліон», конфіскували ключі, викликали поліцію та власника "маршрутки" № 58.

Після проведення розмови зі всіма сторонами автотранспортної пригоди і перевірки документів працівники патрульної поліції дізналися, що власник "маршрутки" неодноразово робив зауваження водію, який часто відхилявся від маршруту та недотримувався норм перевезення. Проте, пасажири та власник транспортного засобу прийняли рішення розібратися у ситуації без залучення поліцейських. Ознак алкогольного чи наркотичного сп`яніння у водія не виявили. Окрім того, не було підстав складати адмінпротокол – свідки події не захотіли надати пояснення.

Як стало відомо, після інциденту водія звільнили. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук керівник департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення апарату Рівненської міської ради та виконавчого комітету Микола Прокопчук. 

Причини неадекватної поведінки водія ще з`ясовують. Одна з версій - чоловіку стало погано за кермом, є підозра на інсульт або мікроінсульт. Чи так це, стане відомо, як тільки водій пройде медичне обстеження. 

Нині у Рівному критична ситуація з водіями маршруток – не вистачає близько 200 людей. Через це перевізники змушені наймати на роботу старших людей, повідомив «РВ» начальник міського управління транспорту і зв’язку Володимир Пилипчук.

За матеріалами https://rivne.one 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivne.one