Рівненські поліцейські виїхали припинити домашнє насильство, а знайшли марихуану (фото)

21.01.2020 15:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Повідомлення про вчинення домашнього насильства з боку 31-річного чоловіка надійшло до поліції від його цивільної дружини вчора, 19 січня, близько першої години ночі. Розібратися у ситуації виїхали поліцейські мобільної групи реагування на факти вчинення домашнього насильства. 

Правоохоронці поспілкувалися із подружжям. Жінка, яка повідомляла до поліції, від написання заяви відмовилася. Втім, у поле зору поліцейських на кухні потрапили шість поліетиленових пакетів із підозрілим вмістом. Як виявилося, у них знаходилася подрібнена речовина рослинного погодження, схожа на марихуану.

Слідчо-оперативна група, яку одразу викликали на місце події, усе виявлене вилучила та скерувала для проведення експертизи до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. 

За  незаконне зберігання 31-річному чоловікові загрожує обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews