За алкоголь та цигарки сумнівного походження жителю Рівненщини «світить» від трьох до семи років

31.01.2020 21:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Млинівські поліцейські вилучили майже 300 пляшок алкоголю та цигарки із акцизними марками сумнівного походження. 

Під час несення служби у поле зору працівників сектору реагування патрульної поліції Млинівського відділення учора, 29 січня, у селі Велика Городниця потрапив автомобіль «Volkswagen Caddy». 

Побачивши службовий автомобіль, водій транспортного засобу почав підозріло себе поводити, то зупинявся нібито для огляду авто, то продовжував рух. А вже під час спілкування із поліцейськими 21-річний волинянин почав помітно нервувати.

За результатами поверхневої перевірки правоохоронці виявили в багажному відділенні у загальному майже 300 пляшок горілки, вина, коньяку та 15 блоків цигарок з акцизними марками сумнівного походження. 

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, транспортний засіб та незаконну продукцію вилучила та доставила на територію відділення поліції.

За фактом зберігання і перевезення товарів із підробленими марками акцизного податку розпочато досудове розслідування з частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України. 

У рамках кримінального провадження слідчі Млинівського відділення поліції підготували клопотання до суду про накладення арешту на транспортний засіб та вилучену продукцію. Акцизні марки скеровуватимуться на експертизу.

Від будь-яких пояснень житель Луцька відмовляється. Однак, відповідно до санкції статті йому може загрожувати покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews