Рівненський телеканал «Ритм» розпочинає трансляцію освітнього серіалу з Ольгою Сумською

12.02.2020 23:12   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Новини Рівненщини

Телеканал «Ритм» розпочинає трансляцію освітнього серіалу за підтримки Міністерства  цифрової  трансформації  України. У зйомках освітнього серіалу взяла участь Ольга Сумська — акторка, телеведуча, народна артистка України.

Нагадуємо, що в планах уряду зазначена мета – навчити мінімум 6 мільйонів українців цифрової грамотності за 3 роки. Цифрова грамотність відкриває нові можливості: спілкуватися з рідними, користуватися державними послугами онлайн, навчатися, розважатися та просто бути на часі.

Очікується, що після цього курсу глядачі продовжать опановувати цифрові навички на онлайн-платформі з цифрової освіти: https://osvita.diia.gov.ua. Вже зараз на платформі доступні три освітні серіали: базові цифрові навички, цифрові навички для вчителів, безпека дітей в Інтернеті.

На телеканалі «Ритм» транслюватиметься перший сезон, який навчатиме базовим цифровим навичкам усіх, хто хоче користуватися смартфоном, планшетом та ПК.

За матеріалами https://ritm.tv


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv