На що сподіватися рівнянам, коли голова обласної ради живе заможніше, аніж олігархи?

13.02.2020 21:03   Джерело: 5 канал
Опубліковано : Новини Рівненщини

Журналісти 5го каналу знайшли у Олександра Данильчука незадекларовану нерухомість на кілька мільйонів доларів та елітний палац у Конча-Заспі.

Пише Info-Group - УкраїнаІНФО 

Для такого заможного чиновника ще й виділили 1,6 мільйона гривень з бюджету, щоб купити нове службове авто. Третє в його автопарку.....

Ну звісно, вся нерухомість оформлена на дружину, звідки ж кошти у людини, яка все життя на державних посадах?

Елітні у пана Данильчука і сусіди: Сергій Льовочкін (голова адміністрації Президента України за часів Януковича), Юлія Льовочкіна (сестра Сергія Льовочкіна, народна депутатка від Партії Регіонів і Опозиційного блоку), Микола Рудьковський (колишній Міністр транспорту та нардеп кількох скликань від Соціалістичної партії Мороза).

Напевно, Олександр Данильчук, який майже все життя пропрацював на державних посадах, просто забув вказати земельну ділянку вартістю в кілька мільйонів доларів. Так само, як і триповерховий палац у більш ніж 1500 м.кв., два гаражі та прибудинкові споруди на березі річки Козинка.

Така «забудькувасті» голови обласної ради легко пояснюється вартістю цієї нерухомості. В розділі елітної нерухомості ріелтори просять за подібні будинки від 130 мільйонів гривень (5 000 000 $) і до більш ніж 300 000 000 (12 000 000 $). А пояснити для НАЗК звідки такі статки у непростого чиновника завдання не з простих навіть для нього, а тому завжди зручно «забути» про частину свого майна.

І куди тільки дивляться борці з корупцією. Можливо? хоч цією весною саджати будемо? 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 5 канал