Мама двох дітей бореться з хворобою та потребує допомоги

24.02.2020 10:14   Джерело: rivnepost.rv.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

Молода мама двох дітей Руслана Наконечна бореться за життя. В успішної жінки, силою якої захоплюються колеги і близькі, захворювання крові. Аби вижити - їй терміново потрібна пересадка кісткового мозку. Операція коштує 100 тисяч євро. Рідні та близькі просять про допомогу.

Пише "Рівне Вечірнє".

За цією посмішкою приховується біль та надія. 42-річній Руслані Наконечній минулого року поставили страшний діагноз - зараження крові.

- Мієлодиспластичний синдром. Для цього проведенні певні дообстеження на рівні Київських інститутів гематології та онкопатології і діагноз цей на жаль був підветрджений, це був Мієлодиспластичний синдром з трансформацією гострої лейкимії, - говорить завідуюча гематологічним відділенням КЗ "Рівненська обласна клінічна лікарня" Алла Наумець.

У Рівному Руслана Наконечна пройшла курс хіміотерапії. Зараз жінка перебуває у Туреччині. Там проходить лікування. Її підтримують близькі та друзі, повідомляє ТРК Рівне1.

Маючи такий страшний діагноз - вона не зупиняється, вона говорить про це, вона намагається допомогти таким як вони потребують. Я думаю, що це мабуть і є якась її мрія творити, робити добро, тому що все добре вертається сторицею, - розповідає подруга.

Поки Руслана бореться за життя в Туреччині, вдома на неї чекаю двоє діток та чоловік. Молодшій донечці Анастасії 11 років. Вона танцює у колективі "Перлинка". Аби допомогти одужати мамі учасниці - вони одразу ж влаштували благодійний концерт, який відбувся осінню минулого року.

- Буквально за тиждень організували концерт. Зала була повна. Стільки людей небайдужих людей. Десь близько 38 тисяч гривень швидко могли зібрати, - говорить керівник зразкового ансамблю танцю "Джерельце" Наталія Кірія.

Для повного одужання Руслані потрібна пересадка кісткового мозку.

Кошти потрібні дуже шалені. Сама операція коштує 100 тисяч євро, це дуже велика сума, яку Руслана, на жаль, не в змозі сама зібрати і вона потребує нашої допомоги, всіх близьких і не байдужих, і нашої допомоги добрих людей, - говорить подруга Ірина.

Операцію потрібно робити терміново, оскільки хвороба прогресує дуже швидко.

Допомогти одужати мамі двох дітей може кожен небайдужий.

Банківські реквізити для допомоги:  5168742723892539 - Наконечний Олександр Сергійович.

За матеріалами https://rivnepost.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnepost.rv.ua