Примірників на понад 25 тисяч гривень зібрала для дітей «Рівнекнига»

27.02.2020 22:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

«Рівнекнига» за 5 днів акції «Подаруй дитині книгу з любов'ю» зібрала друкованих видань на понад 25 тисяч гривень.

Акцію підприємство «Рівнекнига» проводило з нагоди Міжнародного дня дарування книг. Відвідувачам книгарень «Рівнекниги» пропонували придбати книги на подарунок дітям зі знижкою 10%.  Вони охоче відгкувалися на пропозицію. Тож завдяки цьому зібрали чималу партію книг.

І першу частину зібраного директор "Рівнекниги" Олександр Савчук і працівники підприємства у вівторок, 25 лютого, доставили у Ясининицький навчально-реабілітаційний центр. Це, найперше, книги для розвитку, логопедичної роботи. Діти були надзвичайно раді подарунку, навіть обнімали гостей.

Решту книг, зібраних під час акції "Рівнекниги" "Подаруй дитині книгу з любов'ю", у середу завезли у Рівненську обласну дитячу бібліотеку та Рівненський обласний навчально-реабілітаційний центр.

Директор "Рівнекниги" Олександр Савчук та колектив підприємства безмежно дякує своїм покупцям за участь у цій добрій справі. 

Автор: Мирослава Опанасик

null
Фото: Мирослава Опанасик

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews