У Рівному сталася пожежа у п'ятиповерхівці

01.03.2020 17:43   Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області
Опубліковано : Вікторія Синиця

Біля вхідних дверей однієї з квартир горів гумовий килим. Жертв та постраждалих не має. Вогнем пошкоджено вхідні металеві двері квартири та електромережа.

1 березня о 02:28 на спецлінію «101» надійшло повідомленням про пожежу в місті Рівне, на проспекті Миру. На місце виклику було направлено два чергових пожежно-рятувальних відділення та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що горить гумовий килим біля вхідних дверей однієї з квартир на третьому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. В під'їзді утворилося сильне задимлення. Вогнеборці за допомогою вогнегасника ліквідували загорання, а також повідчиняли вікна на сходових клітинах з метою провітрювання під'їзду та поверхів.

Жертв та постраждалих не має. Вогнем пошкоджено вхідні металеві двері квартири та електромережа. Причина та збитки встановлюються. До гасіння було залучено три одиниці техніки ДСНС та 10 рятувальників.

10.jpg 11.jpg

12.jpg 13.jpg

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області