У Вараші місцевий житель завдав тяжкі тілесні ушкодження знайомому

Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, під час якого 53-річний господар завдав тілесні ушкодження розкладним ножем, зокрема удар у груди.

До санмедчастини міста Вараш учора, четвертого березня, близько 22:30 доставили 47-річного місцевого жителя з ножовим пораненням у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що потерпілий розпивав алкогольні напої у квартирі знайомого на вулиці Енергетиків. Із невстановлених поки причин під час застілля між чоловіками виник конфлікт, під час якого 53-річний господар завдав тілесні ушкодження розкладним ножем, зокрема удар у груди.

У 47-річного жителя Вараша діагностували множинні різано-колоті рани шиї, тулуба та кінцівок, проникаюче ножове поранення грудної клітки з права, що спричинило пневматоракс. Нині він перебуває у реанімації.

Причетного до скоєного злочину чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини події в рамках досудового розслідування за частиною 1 статті 121 КК України. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру.

Слідчі дії тривають.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області