Голова Рівного Володимир Хомко звернувся до рівнян

24.03.2020 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Шановні рівняни! Вкотре звертаюся до вас. На жаль, ситуація щодо поширення вірусу СOVID-19 щоденно загострюється. В Україні вже підтверджено 73 випадки, в тому числі і на території сусідніх областей: Тернопільської, Житомирської та Волинської. Біда зовсім поруч!

23 березня на оперативному засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС прийняті жорсткі рішення, які, на жаль, створять для нас додаткові незручності, але дадуть можливість вберегтися від захворювання.

Отже: у місті Рівному з четверга, 26 березня припиняється рух міського громадського транспорту та буде додатково обмежено роботу ЦНАПу.

З вівторка, 24 березня запроваджується заборона на користування дитячими і спортивними майданчиками.

Крім того, дітям віком до 14 років перебувати в місті без батьків забороняється. Мешканцям, які пересуваються по місту, чи стоять у черзі до торгових закладів, заборонено наближатися одне до одного ближче ніж на два метри.

Прошу керівників підприємств усіх форм власності відправити максимально можливу кількість працівників у відпустки і заборонити на період карантинних заходів відрядження.

Мешканцям міста залишатися вдома та відмовитися від поїздок за межі Рівного. Зробіть усе для того, щоб діти будь-якого віку залишалися вдома і не перебували без потреби на вулиці.

Звертаюся до свідомих рівнян! У разі, якщо ви стали свідком порушення карантинних заходів, або маєте інформацію про людей похилого віку чи хворих, що не можуть самі себе обслуговувати, телефонуйте за наступними номерами: (0362)26-67-68, 63-63-95.

За матеріалами прес-служби Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews