На Рівненщині нові випадки захворювання на COVID-19 (ВІДЕО)

31.03.2020 21:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Станом на 20 годину 31 березня на Рівненщині підтверджено 2 нових випадки захворювання на COVID-19.

Про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Це чоловік 77 років з села Чудель Сарненського району та жінка 52 роки - сімейний лікар з Рівного. Вони обоє контактували із раніше виявленими хворими. На сьогодні встановлюються зв‘язки інфікованих з іншими людьми.

Наразі в області підтверджено 12 хворих на COVID-19. 9 з них знаходяться на лікуванні в Сарненській центральній районній лікарні та 3 - в Рівненській міській лікарні

У Сарненському районі посилено патрулюють наряди поліції і проводиться вибіркова перевірка транспортних засобів.

У селі Тинне працюють три блок-пости, виїзд транспорту з села заборонено, окрім машин, що доставляють продукти, ліки та товари першої необхідності. Під посиленою охороною знаходиться і Сарненська районна лікарня.

Крім того, охороняється інфекційне відділення ЦМЛ у Рівному, в яке госпіталізують пацієнтів з підозрою на коронавірус. Нацгвардія спільно із працівниками поліції в повній мірі забезпечені засобами індивідуального захисту.

Понад 90% медичних закладів Рівненщини вже отримали медичні засоби та обладнання, яке вчора надійшло із Китаю. Найбільшу кількість передали госпітальним базам, куди направляють хворих на COVID-19.

Зокрема, по 150 костюмів біозахисту та по 1290 захисних масок і респіраторів отримали Рівненська міська лікарня та Сарненська ЦРЛ. Інші медзаклади вторинного та третинного рівня доотримують засоби захисту вже завтра. Найближчим часом очікуємо надходження на Рівненщину і ПЛР-тестів.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews