У Рівненському СІЗО в'язень здійснив спробу самогубства

20.04.2020 19:42   Джерело: rivnepost.rv.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

На Великдень у Рівненському СІЗО сталася надзвичайна ситуація. Ярослав Гранітний, колишній в’язень установи, пише, що один з арештантів вчинив самогубство. У поліції уточнили: була спроба, чоловіка вдалося врятувати.

Повідомляє "Рівне Вечірнє".

«Увага!!! За моєю інформацією в СІЗО N 24 знову ЧП... Сьогодні ще одна людина "вскрилась" в СІЗО. Деталі можуть перевірити журналісти і представник уповноваженого ВР по правам людини в Рівненській області», - пише Ярослав Гранітний на своїй сторінці в соцмережі. 

Поліція підтвердила РВ, що у СІЗО це справді сталось у неділю вранці. Чоловік, що потрапив туди за крадіжки, зробив спробу самогубства, але його врятували працівники установи. Ув'язнений житиме.

Нагадаємо, у виправній колонії № 76, що у селі Полиці Володимирецького району, помер засуджений.

26-річного Валерія знайшли у зашморгу на території виправної колонії. За попередньою інформацією, він покінчив життя самогубством. Чоловік з Сарненського району був засуджений за вбивство та перебував у колонії з 2015 року. Обставини та причини смерті ще з'ясовують.

За матеріалами https://rivnepost.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnepost.rv.ua