На Рівненщині розпочато виплату грошової допомоги у розмірі 1000 гривень

24.04.2020 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

23 квітня розпочато виплати одноразової грошової допомоги у розмірі 1000 гривень. На це з державного бюджету на Рівненщину надійшли кошти в сумі 271,8 млн грн.

Одноразову грошову допомогу отримають 272,6 тисяч пенсіонерів, розмір пенсійної виплати яких менше 5 тисяч гривень, та громадяни, які одержують державну соціальну допомогу у зв’язку з інвалідністю та за віком замість пенсії.

Як повідомив керівник Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області Василь Петняк, через відділення поштового зв’язку кошти надійдуть для 106,8 тисяч осіб, а через установи уповноважених банків – для 165,8 тисяч людей.

Грошову допомогу громадянам, які отримують пенсії та державну соціальну допомогу на рахунки у банках, буде виплачено не пізніше 24 квітня. Громадянам, котрі отримують відповідні виплати через пошту, листоноші доставлять грошову допомогу додому протягом 5 календарних днів з дня надходження коштів.

У разі виникнення питань, зокрема, щодо права на виплату 1000 гривень, просимо звертатися до органів Пенсійного фонду дистанційно.

За матеріалами РОДА

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews