Під час карантину на Рівненщині оштрафували священника

28.04.2020 10:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Працівники поліції, які виїхали на місце події, виявили у храмі близько 40 прихожан, а на його території — 15 осіб.

У неділю, 26 квітня, близько 10:30 до поліції надійшло повідомлення, що у приміщенні церкви в селі Ставок Костопільського району скупчення людей без засобів захисту.

Працівники поліції, які виїхали на місце події, виявили у храмі близько 40 прихожан, а на його території — 15 осіб. На настоятеля церкви, який до того ж проводив богослужіння без захисної маски, поліцейські склали адміністративний протокол за порушення правил карантину щодо людей за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, у Рівному вчора поліцейські склали аналогічні адмінматеріали на підприємицю, яка здійснювала торгівлю на гуртівні іграшок на вулиці Білій.

Загалом із початку запровадження обмежувальних заходів до поліції Рівненщини станом на 27 квітня надійшло 1924 повідомлення щодо порушень правил карантину, за результатами перевірки яких складено 156 адміністративних протоколи за статтею 44-3 КУпАП.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews