На КПП у селі Зоря на Рівненщині чергують рятувальники, поліцейські, медики та нацгвардійці (ВІДЕО)

28.04.2020 14:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У селі Зоря Рівненського району на трьох контрольно-пропускних пунктах, які встановлені через спалах коронавірусу, чергують рятувальники, поліцейські, медики та нацгвардійці. Десять інших в’їздів та виїздів з населеного пункту наразі заблоковано.

Вони проводять температурний скринінг та інформаційно-роз’яснювальну роботу. Також на постах дезінфікують транспорті засоби, які доставляють продукти харчування та ліки.

Окрім того, у населеному пункті посилено й інші карантинні обмеження. Так, на місцевих дорогах рух транспорту обмежено, крім спеціального та визначеного.

З 20.00 до 8.00 в межах населеного пункту заборонено пересування громадян і рух транспорту. Рекомендовано об’їзд населеного пункту, у разі неможливості буде забезпечено транзит без зупинок через село.

Нагадаємо, кількість хворих на Covid-19 у населеному пункті становить близько 30 осіб. Чотири людини госпіталізовані, у 24-х – легкий або середній стан важкості. Саме тому на позачерговому засіданні обласної комісії ТЕБ та НС вирішено посилити карантин в селі.

За матеріалами ГУ ДСНС

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews