Пожежному ДЕПО у Рівному бути!

07.05.2020 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Завершення будівництва пожежного ДЕПО у Рівному дасть можливість в рази скоротити час прибуття пожежно-рятувальної техніки до місця виникнення надзвичайної події.

Шостого травня відбулася робоча нарада за участю міського голови Рівного Володимира Хомка, начальника ГУ ДСНС України в Рівненській області генерал – майора служби цивільного захисту Сергія Крука та начальника міськрайонного управління ГУ ДСНС полковника Віктора Бабака.

Зустріч відбулася на вулиці Князя Романа по питанню завершення будівництва пожежного депо, яке фінансується з державного, обласного та міського бюджетів.

Сергій Крук, показав, який вдалося зробити значний обсяг робіт по пожежному депо на сьогодні, розповів про історію будівництва, а також перспективи подальшої експлуатації приміщень.

Міський голова оглянув службові квартири для рятувальників, приміщення майбутнього кризового центру, а також новий спец автомобіль типу «САРМ – С», який з минулого тижня знаходиться на бойовому чергування в обласному центрі.

Нагадаємо, що будівництво пожежного депо на вулиці Князя Володимира розпочалося ще у 1990 році. На першому поверсі розташується пожежна частина, яка обслуговуватиме район «Північний» та Золотіїв.

Таке розташування пожежного депо в густонаселеному мікрорайоні «Північний» дасть можливість в рази скоротити час прибуття пожежно-рятувальної техніки до місця виникнення надзвичайної події.

На другому відкриють сучасний Центр кризових ситуацій. А верхні три поверхи будуть житловими: там обладнано 42 квартири для працівників ДСНС.

За матеріалами Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews