Правоохоронці обшукали володимирецьких бурштинокопачів (ФОТО)

19.05.2020 16:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Спільними діями працівників Рівненського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ, слідчих поліції Рівненщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури проведено санкціоновані обшуки у селі Полиці Володимирецького району за адресами проживання фігурантів провадження.

В рамках досудового розслідування працівники внутрішньої безпеки поліції, слідчого управління ГУНП та прокуратури Рівненської області вилучили у фігурантів кримінального провадження понад 73 кг бурштину-сирцю, обладнання для його видобутку та устаткування для обробки.

За фактами незаконного видобутку бурштину, опору та насильства відносно співробітників поліції, а також незаконного зберігання зброї СУ ГУНП у Рівненській області розпочато кримінальне провадження. Під час досудового розслідування встановлено причетних до правопорушень осіб та місце їхнього мешкання.

Під час заходів правоохоронці виявили понад 73 кг бурштину-сирцю, дві мотопомпи, два пожежні рукави та станок для обробки каміння бурштину. Речові докази вилучено.

Тривають подальші слідчі дії з метою притягнення до відповідальності причетних до правопорушень. 

Департамент внутрішньої безпеки
Національної поліції України

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews