У Радивилові спіймали «на гарячому» збувача марихуани

За скоєний злочин мешканцю Радивилова загрожує від шести до десяти років позбавлення волі. Раніше чоловік вже потрапляв у поле зору правоохоронців.

Оперативну закупку провели працівники карного розшуку спільно зі слідчими Радивилівського відділення поліції учора, 20 травня.

Близько о пів на восьму вечора 22-річний житель Радивилова на вулиці Івана Франка продав 15 грамів марихуани за 1400 гривень.

Першу аналогічну закупку поліцейські задокументували четвертого травня. Тоді зловмисник збув за 600 гривень психотропну речовину амфетамін, що і підтвердили результати експертизи, призначеної у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Тепер за незаконний збут наркотичних речовин за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від шести до десяти років.

Житель Радивилова уже потрапляв у поле зору правоохоронців за хуліганство та грабіж.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області