Кривавий Вараш: погоня за автівкою закінчилася цькуванням пса та вогнепальним пораненням (ВІДЕО)

01.06.2020 22:27   Джерело: ritm.tv/
Опубліковано : Новини Рівненщини

До поліції 28 травня надійшло повідомлення про те, що водій автомобіля «Mazda», ймовірно, перебуває за кермом у стані сп’яніння.

Для перевірки інформації вирушив екіпаж сектору реагування патрульної поліції Вараського відділу. Попередньо встановлено, що патрулюючи територію міста, на одній із вулиць правоохоронці помітили схожий за описом автомобіль, відтак, подаючи відповідні знаки, намагалися зупинити транспортний засіб. Водій легковика лише додав швидкості, однак, його вдалося заблокувати поблизу багатоповерхівки в одному із мікрорайонів.

Коли поліцейські вийшли з авто для з’ясування обставин, інший чоловік, який перебував поблизу під’їзду, спустив на них свого пса породи “алабай”. Тварина накинулася на інспектора та вкусила його. В цей час власник собаки накинувся на іншого поліцейського, а потім ще й пошкодив службове авто.

Працівник поліції для знешкодження тварини застосував вогнепальну зброю та вистрілив у собаку, внаслідок чого поранив тварину.  У результаті пострілу куля відрикошетила  та влучила у ногу власника собаки. Його доставили у лікарню. Загрози життю чоловіка немає.

Також із травмами до лікарні доставлено працівника поліції, якому медики наразі надають допомогу. Кермувальник автомобіля «Mazda» втік, його розшукують поліцейські. На місці події працює слідчо-оперативна група та керівництво місцевого відділу поліції.

Відео: ТРК РИТМ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv/