Рівненські рятувальники запобігли вибуху на АЗС

04.06.2020 21:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

На одній із рівненських АЗС загорівся автомобіль. Існувала загроза вибуху ГАЗелі та резервуарів АЗС. Жертв та постраждалих немає. Причина вибуху поки що залишається нез'ясованою.

3 червня о 19:02 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу на території автозаправної станції в місті Рівне по вулиці Будівельників.

На місце виклику було направлено два чергових відділення бійців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що вогнем охоплено передню частини автомобіля марки ГАЗель. Палаючий автомоболь знаходився в безпосередній близкості від автозаправної колонки. Тому у першу чергу вогнебоці відбуксирували машину на безпечну відстань. Варто додати, що існувала загроза вибуху, як самої ГАЗелі, яка була обладнена газо-балонним устаткуванням так і паливних резервуарів АЗС. До того ж, за десять метрів від «заправки» знаходилася стоянка з машинами. Рятувальники подали вогнегасячі речовини на гасіння пожежі.

Тим часом, працівники «Рівнегазу» за допомогою спецобладнання перекрили газобалонну арматуру ГБО, а вогнеборці остаточно догасили пожежу.

О 19:18 пожежу локалізували, а о 19:29 повністю ліквідували. Жертв та постраждалих немає. Вибуху з непередбачуваними наслідками вдалося запобігти. Вогнем знищено передню частину автомобіля. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

До гасіння було залучено дві одиниці пожежної техніки ДСНС та 12 рятувальників.

null
null

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини