Рівненська ОДА звернеться до Уряду щодо можливості відновлення пасажирських перевезень

16.06.2020 08:22   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На Рівненщині діє рішення про локальне відновлення пасажирських перевезень. Дозвіл мають перевізники у 9-ти районах, у семи з них пасажирські перевезення уже відновлено. 

Відповідне рішення прийняли під час засідання обласної комісії ТЕБ та НС 15 червня. Про це повідомив під час щоденного брифінгу перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

«Сьогодні ми бачимо, що малий і середній бізнес працює в нерівних умовах. Тому ми прийняли рішення звернутися до Уряду та Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо надання дозволу на внутрішньообласні перевезення в межах 50 відсотків кількості місць для сидіння», - відзначив Сергій Подолін.

Нагадаємо, на сьогодні на Рівненщині діє рішення про локальне відновлення пасажирських перевезень. Дозвіл мають перевізники у 9-ти районах, у семи з них пасажирські перевезення уже відновлено, адже показник захворюваності на COVID-19 за тиждень там нижчий ніж 12 випадків на 100 тисяч населення. Це Демидівський, Дубенський, Дубровицький, Зарічненський, Радивилівський, Корецький, Млинівський, Гощанський і Здолбунівський райони. Дозволили міжрайонні перевезення між сусідніми районами із цього переліку.

Також перший заступник голови ОДА повідомив, що у зв’язку із високою захворюваністю на  COVID-19 пом’якшення карантину в області не відбудеться. Лише за останні дві доби на Рівненщині зафіксовано 151 новий випадок інфікування коронавірусом. Тому він ще раз закликав дотримуватися карантинного режиму та менше відвідувати громадські місця.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews