Рівнянин напідпитку бігав з двома гранатами (ФОТО)

17.06.2020 10:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Рівному правоохоронці затримали чоловіка з гранатами. Подія трапилась на вулиці Відінській 16 червня близько 21:20.

Увагу поліцейських привернули двоє чоловіків. Один із них, біг за іншим, та показував правоохоронцям, що той, нібито, має при собі гранати. Втікач у цей час забіг у під'їзд багатоповерхівки. Саме там його і затримали поліцейські тактико-оперативного реагування патрульної поліції. При собі невідомий мав сумку, у якій поліцейські помітили предмети, схожі на гранати. Відтак, на місце події викликали слідчо-оперативну групу, спеціалістів-вибухотехніків та рятувальників.

Під час огляду сумки, правоохоронці виявили дві гранати РГД-5 із запалами. Вибухотехніки боєприпаси привели у безпечний стан, а криміналісти вилучили.

Зловмисником виявився 49-річний житель Рівного, який був напідпитку.
Наразі за його місцем проживання працівники Рівненського відділу поліції проводять невідкладний обшук.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження із бойовими припасами). Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

У рамках крримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини події.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews