У Рівному зникне один із речових ринків

18.06.2020 08:13   Джерело: RIVNE MEDIA
Опубліковано : Вікторія Синиця

популярне


Речового ринку у місті в існуючому вигляді не залишиться взагалі. На його місці зведуть житлові будинки неподалік ресторану «Спорт» та стадіону «Авангард».

У червні наступного року має розпочатися будівництво п’яти багатоповерхівок на існуючій території речового ринку. Житлові будинки зведуть неподалік ресторану «Спорт» та стадіону «Авангард». Проект будівництва розмістили у мережі.

За словами заступника міського голови Рівного Віталія Германа, речового ринку в місті в існуючому вигляді не залишиться взагалі. Міська рада надала дозвіл на розроблення детального плану території - ділянці вже змінили цільове призначення. 7 тисяч м² житлової та громадської забудови планують використати під комерційні площі. Усе будівництво відбуватиметься поетапно – у чотири черги. Наразі забудовник розпочав підготовчі роботи.

«У Рівному достатньо торгових площ. На ринки не ходить ніхто. Є торговий центр «Чайка», який будуть розбудовувати і розширювати. На Київській буде торгово-розважальний центр. Тому торгових місць і комерційних площ, які можна здавати бізнесу, у Рівному достатньо», – зазначив Віталій Герман.

Детальний план забудови території речового ринку затвердили на засіданні міськвиконкому восени минулого року. Окрім будівництва житла та офісів, там планують облаштувати ще й пішохідні доріжки та підземний паркінг.

null
null
 

За матеріалами https://rivne.media


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RIVNE MEDIA