Фермерам Рівненщини відшкодували вартість придбаних доїльних апаратів

22.06.2020 21:33   Джерело: greenpost.press
Опубліковано : Новини Рівненщини

Відшкодування отримали фізичні особи Демидівського, Дубенського, Дубровицького, Млинівського, Острозького, Радивилівського та Рівненського районів.

Часткове відшкодування вартості придбаних доїльних апаратів на суму 65,4 тис. грн отримали з бюджету Рівненської області 12 фізичних осіб. Про це йдеться в повідомленні Департаменту агропромислового розвитку Рівненської облдержадміністрації.

«Комплексною програмою розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2018-2022 роки передбачено часткове відшкодування фізичним особам за рахунок коштів обласного бюджету вартості придбаних установок індивідуального доїння (доїльних апаратів) в розмірі 70% вартості, але не більше 7 тис. грн за одну установку», - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що виплата часткового відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння здійснюється фізичній особі за закуплену для власного користування нову доїльну установку, за умови утримання у своєму господарстві не менше трьох корів, ідентифікованих і зареєстрованих у встановленому порядку.  

Нагадаємо, в Україні є село з найбільшою кількістю корів у селян.

За матеріалами https://greenpost.press


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: greenpost.press