У Вараші міський голова не слідкує за карантином в місті

24.06.2020 18:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

До Рівненської ОДА надійшов лист від гендиректора ВП «Рівненська АЕС» Павла Павлишина щодо невжиття Вараською міськрадою достатніх заходів для запобігання поширенню COVID-19. Дану ситуацію прокоментував перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

 Сьогодні мав особисту розмову з міським головою Вараша. До нас надійшов лист від Рівненської АЕС про те, що міська влада недостатньо контролює рішення комісії ТЕБ та НС. Ті заходи, які були прописані, не виконуються в повному обсязі. В розмові наголосили про відповідальність керівництва міста. Дісно, контроль двох пунктів потрібно здійснювати. Вони повинні діяти. У Вараші стратегічний об'єкт. Ми сьогодні написали офіційний лист міському голові. Врахували зауваження атомників на режим контролю і заходи безпеки, які не в повній мірі виконуються. Будемо і далі слідкувати за ситуацією у Вараші. Також Рівненська ОДА надала можливість нашим лабораторіям збільшити ПЛР-тестування по працівникам станції, - розповів Сергій Подолін.

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews