На Рівненщині голові ОТГ повісили на ворота муляж гранати

26.06.2020 14:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

До поліції сьогодні, 26 червня, о 08:40 надійшло повідомлення від голови Тараканівської ОТГ, що за місцем її проживання на воротах вона виявила предмет, схожий на гранату, та похоронний вінок.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Дубенського відділу поліції та вибухотехнічна служба ГУНП. За результатами огляду спеціалісти-вибухотехніки встановили, що невідома особа прикріпила до воріт господарства 45-річної жительки села Тараканів пластиковий муляж гранати РГД-5. 

За фактом хуліганства слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять першочергові слідчі дії та розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до скоєного злочину.

Вчинення хуліганських дій не пов’язане зі службовою діяльністю голови ОТГ. Одна із версій, яку розглядає слідство — боргові зобов’язання одного із членів родини, який донедавна проживав спільно з нею.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews