Рівняни невдовзі зможуть відвідати «Таємничі підземелля» (ВІДЕО)

14.07.2020 22:12   Джерело: 7dniv.rv.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

Роботи в «Таємничих підземеллях Рівного», які розташовані в центральній частині міського парку тривають давно. Багато охочих є поглянути за той паркан і хоч одним оком подивитися на те, що ж там робиться.

Пише https://7dniv.rv.ua/

Суботній вітер, який повалив огорожу трохи привідкрив завісу таємничості: «Вау, та там вже навіть бруківку кладуть». Вже засклені майже всі вікна над підземеллям. Кажуть, що те скло – унікальне, і що на ньому можна буде навіть стояти, бігати та скакати…

«Ми плануємо, що встигнемо зовнішну частину до дня міста. Внутрішня діяльність буде певний час в такому технологічному пуско-налагоджувальному режимі. Тому що там багато ще чисто технологічних нюансів по іграм. Плюс буде об’єкт передаватися з балансу на баланс. З балансу управління культури, який є виконавцем грантової програми «Таємничі підземелля Рівного», на баланс міського об’єднання парків культури та відпочинку. І поки ця передача не відбудеться то повноцінної експлуатації внутрішньої частини об’єкту не буде», - каже начальник рівненського управління культури і туризму Тарас Максименко.

Автором креативного проєкту “Таємничі підземелля” у Рівному є Народний художник України, лауреат Державної премії ім. Шевченка, Заслужений діяч мистецтв України Анатолій Гайдамака.

Деякі експонати довелося шукати навіть у приватних колекціях, щось вдалося віднайти безпосередньо у Рівному, але достеменно відомо, що 90% всього наповнення квест-кімнат матиме автентичне походження.

Джерело: https://7dniv.rv.ua/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 7dniv.rv.ua