Комісія визначилася з керівником Рівненської обласної стоматполіклініки

27.07.2020 23:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Відбулися засідання постійної діючої конкурсної комісії, яка обирає керівників обласних комунальних  закладів охорони здоров’я.

Цього разу члени комісії визначалися з кандидатом на посаду директора комунального підприємства "Рівненська обласна стоматологічна поліклініка" Рівненської обласної ради. Відповідні документи до виконавчого апарату ради надійшли лише від одного претендента – Валентини Сухляк, яка три роки очолювала заклад.

На своєму першому засіданні члени комісії перевірили надані Валентиною Сухляк документи, і, не маючи зауважень, допустили її до участі в конкурсі.

 

Під час другого засідання відбулася співбесіда, під час якої претендент на посаду директора обласної стоматполіклініки прозвітувала про роботу, акцентувала увагу на здобутках та проблемах в умовах медичної реформи, представила бачення майбутнього підприємства.

У підсумку, всі сім присутніх членів конкурсної комісії визнали Валентину Сухляк переможцем конкурсу, який відповідає вимогам постанови Кабінету Міністрів України №1094. Відповідний проєкт рішення буде винесено на розгляд сесії обласної ради 21 серпня, де депутати мають визначити термін, на який голова обласної ради повинен підписати контракт з Валентиною Сухляк.

За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews