Житель Березнівщини хотів відкупитися від поліцейських за дві тисячі гривень

28.07.2020 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

За непритягнення до адміністративної відповідальності 50-річний житель села Моквин запропонував поліцейським Березнівського відділення поліції неправомірну вигоду у розмірі дві тисячі гривень.

У поле зору співробітників групи реагування патрульної поліції близько 18 години вчора, 26 липня, на вулиці Чапаєва населеного пункту потрапив мотоцикл «Patriot».

За непритягнення до адміністративної відповідальності чоловік запропонував поліцейським хабар у розмірі дві тисячі гривень. На вимогу припинити протиправні дії житель Моквина не зреагував, тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу та задокументували злочин.

Слідчі Березнівського відділення поліції за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України.
Грошові кошти вилучені.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 8500 до 11900 гривень або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews