На Рівненщині вилучено понад 14 000 пачок контрафактних цигарок

28.07.2020 17:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Вчора, 27 липня, за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області, на підставі ухвал слідчого судді, в рамках кримінального провадження за ч.1 ст.204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут, або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ч.1 ст. 199 КК України (Виготовлення, зберігання, придбання з метою використання при продажу підроблених марок акцизного податку) проведено 6 обшуків за адресами зберігання контрафактних тютюнових виробів на території Зарічненського та Дубровицького районів Рівненської області.

В ході слідчих дій виявлено незаконно виготовлені підакцизні товари, зокрема понад 14 000 пачок цигарок закордонних та вітчизняних брендів, які призначались для збуту на території області, а також 2 тонни дизельного пального. Загальна вартість виявленого – понад 1 млн. грн.

За результатами проведення обшуків підакцизні товари та дизпаливо вилучені, вирішується питання щодо накладення на них арешту.

На даний час тривають першочергові слідчі (розшукові) дії щодо встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення та осіб, що його вчинили. Слідчі та процесуальні дії проведені спільно зі слідчими СУ ФР ГУ ДФС у Рівненській області та працівниками СБУ в Рівненській області.

Пресслужба прокуратури Рівненської області

null
Фото з мережі Інтернет
null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews