Викрадений вчора бус у мешканця Корця розшукали на Житомирщині

Кореччанин припаркував авто біля магазину та залишив ключі в замку запалювання. Патрульні поліцейські Житомирщини знайшли  авто поблизу села Двірець.  Викрадачу загрожує загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

До поліції учора, 29 липня, близько 15:30 надійшло повідомлення від 37-річного жителя Корця, що невідома особа незаконно заволоділа транспортним засобом «Mercedes-Benz Sprinter».

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що кореччанин припаркував авто біля магазину на вулиці Старомонастирській райцентру, залишивши ключі в замку запалювання. Цим і скористався зловмисник, який за декілька хвилин відсутності водія, вирушив у «мандри». Крім того, реєстраційні документи теж були у салоні.

На розшук транспортного засобу одразу орієнтували наряди патрульної поліції Рівненської та сусідніх областей. О 19:20 патрульні поліцейські Житомирської області зупинили авто поблизу села Двірець. На викраденому бусі кермувальник устиг проїхати майже 200 кілометрів. До того ж, за зовнішніми ознаками він перебував у стані сп’яніння, що і підтвердили результати освідування за допомогою алкотестера «Драгер» — 2,52 проміле. Патрульні склали на нього адміністративні матеріали за статтею 130 КУпАП, а на місце події викликали поліцейських Корецького відділення поліції.

Зловмисником виявився 47-річний житель Корецького району. У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України, слідчі затримали його та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Затриманий уже потрапляв у поле зору поліцейських за вчинення адміністративних правопорушень, зокрема, за розпивання алкоголю у громадських місцях. Тепер відповідно до санкції статті йому може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області