У мешканця Клесова поліція вилучила понад дванадцять кілограмів сонячного каменю

Слідчі Сарненського відділу поліції спільно із працівниками управління стратегічних розслідувань та оперативного штабу провели обшук у помешканні жителя селища Клесів, у результаті якого вилучили 12,5 кілограмів бурштину-сирцю.

Вчора, 30 липня, слідчі Сарненського відділу поліції спільно із працівниками управління стратегічних розслідувань та оперативного штабу, за процесуального керівництва місцевої прокуратури у рамках кримінального провадження провели обшук за місцем проживання жителя селища Клесів.

У власника будинку виявили та вилучили в загальному 12,5 кілограмів бурштину-сирцю різної фракції.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 240-1 Кримінального кодексу України триває. Вилучене каміння слідчі скеровуватимуть на експертизу, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема і про повідомлення жителю Клесова про підозру.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження чи позбавлення волі на строк від двох до трьох років.

null
null
null

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області