Всесвітньовідомий український художник презентує свої картини у Рівному

04.08.2020 22:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному відбудеться виставка картин українського живописця, народного художника України, лауреата Національної премії України ім. Шевченка, почесного громадянина Тернополя, Києва і Канева Івана Марчука.

Пише https://horyn.info/

«Він – один зі 100 живих Геніїв світу, визначених рейтинговим опитуванням у Великій Британії (Graators Synectics, 2007). “Маестро найвищого престижу, котрий написав найкрасивішу сторінку в історії сучасного мистецтва”, член “Золотої гільдії” Міжнародної академії сучасного мистецтва в Римі, член наукової ради академії (2006). “Геній, що вплинув на трансформацію суспільної свідомості” (всесвітній портал Earth Univers, 2007). Вільний Художник, на честь якого у космосі світиться зірка в сузір’ї Тельця, названа його іменем. І вже незабаром виставка його картин буде представлена у художній галереї «Євро Арт», – повідомляють на сторінці галереї Рівного.

Картини Івана Марчука можна буде побачити вже 5 серпня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews