На вулиці Богоявленській у Рівному чоловік намагався викрасти касовий термінал

28.08.2020 07:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Повідомлення про крадіжку із магазину на вулиці Богоявленській обласного центру до поліції надійшло  26 серпня близько 02:30. 

Чоловік уже неодноразово раніше притягувався до адміністративної відповідальності та відбував покарання за майнові злочини. 

Слідчо-оперативна група встановила, що 41-річний рівнянин проник у приміщення шляхом віджиму металопластикового вікна. Із магазину намагався викрасти касовий термінал, однак завадили цьому працівники поліції охорони. 

Слідчі Рівненського відділу поліції затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому уже повідомили про підозру у вчиненні замаху на крадіжку. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 3 статті 15, частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування. 

Відомо, що чоловік і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів. А тепер, відбуваючи покарання з іспитовим строком, намагався скоїти чергову крадіжку. Крім того, слідчі Рівненського відділу поліції розслідують й інші факти скоєного ним викрадення чужого майна. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews