У Рівному нагородили талановитих дітей

28.08.2020 21:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Сьогодні у Рівному нагородили переможців фотоконкурсу “Талановиті діти Рівненщини”. Всього у ньому взяли участь 60 обдарованих дітей області.

Нагородження переможців відбувалося під егідою ГО “Талановиті діти Рівненщини” та за підтримки голови громадської організації “Рівне Разом” Віктора Шакирзяна.

“Кожна дитина, яка сьогодні тут присутня, має свій особливий дар і величезний потенціал. Наше завдання - плекати кожну дитячу особистість та підтримувати їх творчі ініціативи. Для мене особисто та нашої громадської організації підтримка проектів, які спрямовані на гармонійний розвиток дітей - є і завжди буде пріоритетним напрямком діяльності. Тому ми готові допомагати ініціативам, які виховують нове творче покоління українців та створюють міцний фундамент для розвитку нашого міста та держави”, - звернувся Віктор Шакирзян до дітей з вітальним словом на нагородженні.

Фотоконкурс став підсумковим етапом ініціативи з популяризації та підтримки талановитих дітей. За задумом ініціаторів конкурсу, цей проект покликаний показати суспільству обдарованих діток, познайомити їх між собою, розкрити та підтримати молоді таланти.

Родзинкою нагородження стала презентація музичного кліпу юної рівнянки Євангеліни Шмід. Також всіх присутніх під кінець свята частували тортом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews