Віктор Шакирзян та ГО «Рівне Разом» привітали підприємців з професійним святом

07.09.2020 20:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Перша неділя вересня – свято всіх підприємців. З нагоди їх професійного свята, громадська організація «Рівне Разом» та її голова Віктор Шакирзян у незвичний спосіб привітали підприємців, влаштувавши святковий флешмоб. Волонтери ГО «Рівне Разом» безпосередньо приходили до них на роботу і роздавали подарунки. Спеціально до свята вони виготовили солодкі сувеніри. У такий спосіб волонтери ГО «Рівне Разом» мали підкреслили важливість тієї справи, яку робить кожен підприємець, кожна самозайнята особа.

– Бути підприємцем у такий складний час – непросто. Залишаються найстійкіші та найкреативніші. Ті, які попри кризу, вміють вдало переформатувати свій бізнес і зберегти робочі місця. Ми повинні пам’ятати, що саме завдяки підприємцям наповнюється бюджет міста. Тож саме від підприємців залежить добробут рівнян. Відтак хочу висловити щире захоплення ними. Зичу лише здоров’я, втілення їхніх амбітних планів, розширення бізнесу і, без сумніву, процвітання, – зазначив Віктор Шакирзян.

null

Волонтери вітали підприємців на ринках «Дикий», «Речовий», «Центральний», на вул. Сагайдачного, «Андріївський», «Ювілейний» та ринок на проспекті Князя Романа.

Віктор Шакирзян наголосив, що ГО «Рівне Разом» буде всіляко підтримувати підприємницьку діяльність у нашому місті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews