Проти лідера симпатій виборців Віктора Шакирзяна використовують брудні технології

17.09.2020 22:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян очолює рейтинг електоральних уподобань рівнян. Мешканці міста знають його як голову громадської організації "Рівне Разом" та благодійника, адже Віктор Шакирзян і команда волонтерів впродовж довгого часу втілюють соціальні проекти у обласному центрі.

Очевидно, лідерство Віктора Шакирзяна у рейтингу передвиборчих симпатій так допікає опонентам, що вони вирішили розпочати брудну інформаційну кампанію проти нього. Протягом останніх двох днів невідомі проводять у Рівному фальшиве телефонне опитування. Незнайомці спілкуються з жителями обласного центру, цікавляться за кого вони мають намір проголосувати на виборах. Коли людина каже, що підтримає голову ГО «Рівне Разом» Віктора Шакирзяна, псевдосоціологи починають паплюжити ім’я мецената.

Невідомі переконують співбесідників, що голова ГО «Рівне Разом» начебто не допомагає ані українським захисникам, ні рівненським спортсменам, не сприяє забезпеченню дитячих медичних закладів. Додзвонювачі також запевняють, що у Віктора Шакирзяна нібито немає вищої освіти та досвіду для того, щоб обіймати посаду міського голови. Поширюючи проти Віктора Шакирзяна неправдиві чутки, недоброзичливці намагаються очорнити репутацію керівника ГО «Рівне Разом», викликати сумніви рівнян у тому, що він працює на благо рідного міста. З початку брудної інформаційної кампанії до приймальні ГО «Рівне Разом» звернулося декілька сотень обурених рівнян. Люди шоковані підступними діями опонентів і вимагають знайти винних у застосуванні брудних технологій, покарати організаторів і виконавців злочину.

Зважаючи на заклики громади, Віктор Шакирзян звернувся до правоохоронців із відповідними заявами.

null

«Раніше я заявляв, що ця політична кампанія, як і попередні, буде брудною. На мене вже виливався бруд, а тепер опоненти взялися довершувати свою справу вигадуванням чуток про мою діяльність. Ми знаємо, хто робить це брехливе опитування і з якою метою. Моїм політичним опонентам не сподобалося, що рівняни об’єднуються, аби навести лад у рідному місті. Корупціонери ж здатні на все, навіть на розповсюдження відвертої брехні, аби залишитися при владі. Але жодні провокації не зупинять нас у прагненні працювати задля розвитку Рівного. Ці ж негідники повинні отримати по заслузі. Саме тому я подав заяви у правоохоронні органи. Правоохоронці повинні встановити осіб, причетних до злочину, і притягнути їх до відповідальності», — заявив Віктор Шакирзян.

Віктор Шакирзян сподівається, що правоохоронці встановлять та виявлять учасників провокацій, і мешканцям Рівного більше не докучатимуть псевдосоціологи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews