Віктор Шакирзян подарував учням недільної школи інтерактивну дошку

21.09.2020 18:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

У неділю, 20 вересня, голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян передав вчителям і вихованцям недільної школи при Свято-Покровському кафедральному соборі Православної Церкви України інтерактивну дошку. Сучасне обладнання, яке сприятиме ефективному навчанню та кращому засвоєнню знань юних рівнян, урочисто вручили колективу на території храму.

Недільну школу «Премудрість Божа» відвідує 250 дітей, вихованці навчаються у 8 групах. Тут хлопці і дівчата вивчають тексти Святого Письма, основи катехизису і літургіки.

Подароване обладнання урізноманітнить їхні уроки, допоможе дізнатися більше цікавого про християнство. До слова, ця недільна школа — найбільша в Рівному та області і нещодавно відзначила свій двадцятирічний ювілей.

Голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян зауважив, що з приємністю відгукнувся на прохання дітей і викладачів, адже зміна формату занять завдяки сучасній техніці — це вимога часу.

null

«Ми підтримали недільну школу, придбали обладнання для потреб учнів і педагогів, бо вважаємо її діяльність важливою. Хочемо, аби діти мали можливість вчасно засвоїти християнські цінності та етику. Це дозволить їм обрати правильну життєву дорогу. Ми і надалі всіляко підтримуватимемо українську церкву», — наголосив Віктор Шакирзян.

Священник ПЦУ Василь Рудницький, який сприяв із закупівлею інтерактивної дошки зазначив, що таке придбання — дуже доречне.

«Нашій недільній школі Свято-Покровського собору сьогодні виповнюється двадцять років. Це велика, святкова подія. Впродовж цих літ досвідчені, глибоко обізнані вчителі навчають дітей Святого Письма, церковної історії. Ростити, виховувати дітей у дусі християнських цінностей, орієнтирів вкрай важливо. Тому, аби ще більше зацікавити підростаюче покоління наукою, активніше залучати вихованців у навчальний процес, ми мали необхідність у придбанні інтерактивної дошки, — підкреслив отець Василь Рудницький. — З цією потребою ми звернулися до Віктора Шакирзяна. Він відгукнувся на прохання і придбав обладнання для недільної школи».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews