Список кандидатів зареєстровано: представники «Рівне Разом» балотуватимуться до Рівненської міської ради

29.09.2020 19:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Незважаючи на тиск і залякування, сьогодні, 29 вересня, Рівненська територіальна комісія зареєструвала кандидатів від партії «Рівне Разом» для участі у місцевих виборах. У прийнятті законного рішення ТВК декілька днів перешкоджали конкуренти новоствореної політичної сили. Політичні опоненти застосовували проти партії «Рівне Разом» брудні технології і нечесні методи боротьби.

Аби зупинити свавілля чиновників і представників пропрезидентської партії, команда «Рівне Разом» зініціювала безстроковий протест під будівлями ТВК і Рівненської ОДА. Завдяки неупередженому рішенню членів територіальної виборчої комісії кандидати від «Рівне Разом» балотуватимуться до Рівненської міської ради.

Голова політичної партії «Рівне Разом» Віктор Шакирзян висловив сподівання, що тепер волевиявлення відбуватиметься прозоро, виборці Рівного зможуть реалізувати своє виборче право без утисків і перешкоджань. «Люди матимуть змогу проголосувати, керуючись виключно інтересами громади. Адже важливо, щоб вибір був! Бо так твориться справжня демократія», — зауважив Віктор Шакирзян.

«Рівне Разом» і надалі боротимуться за справедливість у громаді, відстоювати права й інтереси жителів обласного центру.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews