Володимир Хомко зводить наклепи на команду партії «Рівне Разом»

02.10.2020 17:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

У Рівному все більше обертів набирає передвиборча боротьба. Опоненти знову намагаються скомпрометувати команду політичної партії «Рівне Разом». Цього разу реалізувати свої брудні наміри конкуренти вирішили через чинного мера Рівного Володимира Хомка.

У понеділок, 28 вересня, міський голова надав коментар журналістам одного з інтернет-видань. У ньому Володимир Хомко заявив, що партія «Рівне Разом» нібито втручається у діяльність Рівненської територіальної комісії. За його словами, команда новоствореної політичної сили також начебто прагне зареєструвати своїх кандидатів до участі у місцевих виборах в особливий спосіб — через підкуп членів ТВК.

Під час спілкування зі ЗМІ, мер не підкріпив свій коментар жодним фактом. Більше того, джерелом такої інформації, зазначив Володимир Хомко, є чутки, які за його твердженням «ходять містом» і є плодами інших пліток. У коментарі чинного міського голови Рівного немає інформації і про те, чи довів він до відома правоохоронців вищезазначену інформацію. Отже, висловлювання Володимира Хомка можна трактувати виключно як намагання тиску на ТВК і спроби перешкоджання вільного волевиявлення у Рівному.

Деякі висловлювання мера Рівного можна сприймати як тиск на представників комісії. Серед іншого, він заявив, що «... якщо в цій державі є закон, то ця партія (“Рівне Разом”) не може бути зареєстрованою!»

Зауважимо, що раніше Володимир Хомко уже висловлювався про представників «Рівне Разом». Влітку мер заборонив підприємцям працювати. Він наполягав на тому, щоб припинити торгівлю біля центрального продовольчого ринку, а отже зробити людей безробітними. Тоді підприємців підтримали активісти громадської організації «Рівне Разом». Вони вимагали від міської влади відновити законне право на працю, якого рівненські підприємці були позбавлені та за участі громадськості та підприємців затвердити єдиний Порядок організації роботи ринків, ярмарків та інших видів вуличної торгівлі у Рівному.

Слід підкреслити, що Володимир Хомко має вкрай низький політичний рейтинг. Через це він не балотується на посаду мера Рівного. Проте є кандидатом в депутати Рівненської міської ради від політичної сили, яку пов’язують із безпосереднім впливом Ігоря Коломойського. Прикметно, що Володимир Хомко, обіймаючи посаду мера, агітує за цю партію, підтримуючи також кандидата від цієї команди на крісло міського голови. Всі ці дії, Хомко вчиняє, активно користуючись службовим становищем.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews