Рівнянин Марко Левішин посів 2-ге місце у міжнародному турнірі зі спідвею «Zlata Stuha miasta Pardubice»

05.10.2020 07:12   Джерело: charivne.info/
Опубліковано : Новини Рівненщини

Рівнянин Марко Левішин взяв участь у традиційному міжнародному турнірі зі спідвею "Zlata Stuha miasta Pardubice", повідомляє Siergey Golovnya у Facebook.

Пише http://charivne.info/ 

Минулого року Марко посів 2-ге місце навічно вписавши своє прізвище в історію цього турніру, який проводився вже в 42-й раз.

Нагадаємо, що у Золотій Стрічці виступають найкращі юніори світу, а у кожному заїзді стартує по 6 гонщиків.

У своїх чотирьох заїздах Марко двічі фінішував першим і набрав 13 очок (5,3 Викл,5). Через виключення у своєму третьому заїзді Левішин недобрав як мінімум одне очко (бо там їхало 5 гонщиків і в любому випадку пункт довзиться до фінішу), а як максимум 3 очки (сильних гонщиків в цьому заїзді було 2).

Виключення із заїзду було спровоковане запізненням на старт. У підсумку рівнянин посів 7 місце. Перша шістка стартувала у Великому Фіналі. І там у двох гонщиків було по 14 очок... Перше місце в фіналі дісталося поляку Якубу Мішков'яку, друге датчанину Мадсу Хансену, третє чеху Яну Квеху. Усі троє минулорічні фіналісти чемпіонату Європи серед юніорів у Рівному та вчорашні фіналісти чемпіонату світу серед юніорів.

Джерело: http://charivne.info/ 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: charivne.info/