У Рівному суд обрав запобіжний захід волинянину, який збив восьмирічного хлопчину насмерть

ДТП сталася вчора у Клевані: чоловік наїхав на восьмирічного школяра, який навчався у місцевій школі.

Сьогодні, четвертого грудня, Рівненський районний суд обрав 65-річному водієві запобіжний захід за скоєну дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинув восьмирічний пішохід. 

У рамках кримінального провадження слідчі слідчого управління повідомили жителю Волинської області про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою суд задовольнив частково та відправив його у СІЗО на 30 діб. Зі слів водія, хлопчика він не бачив. 

Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» у селищі Клевань Рівненського району сталася вчора, третього грудня. Поблизу місцевої школи 65-річний водій вантажівки «Mercedes-Benz», житель Волинської області, допустив наїзд на восьмирічного хлопчика, який перетинав проїзну частину дороги по нерегулюваному пішохідному переходу. Від отриманих травм дитина загинула.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області