У Вараші намагаються знайти місце, де створять притулок для бездомних тварин

14.12.2020 08:12   Джерело: РАЙОН.Вараш
Опубліковано : Вікторія Синиця

У рамках Програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин у Вараші працюють над створенням місця для їх утримання.

У Вараській громаді впроваджуватимуть Програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин. Відповідно до неї планують облаштувати вольєри для чотирилапих безхатьків.

У п’ятницю, 11 грудня, під керівництвом секретаря Вараської міської ради Геннадія Дерев'янчука відбулося виїзне засідання робочої групи з питань розробки та впровадження Програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин у Вараській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки. Про це повідомляють на сайті Вараської міськради.

Члени робочої групи спільно з директором КП «Благоустрій» Юрієм Сергійчуком оглянули місця, запропоновані під облаштування Центру для тимчасової перетримки безпритульних тварин, територію та приміщення під встановлення вольєрів для утримання собак.

Після остаточного коригування заходів та кошторису дану Програму планують винести на розгляд найближчої сесії міської ради.

null
null
null

За матеріалами https://varash.rayon.in.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: РАЙОН.Вараш